page_banner

Warta

  • Liquid Indigo Blue Dyeing Processing

    Liquid Indigo Blue Dyeing Processing

    Shijiazhuang Yanhui Dye Co., Ltd ngarévolusi industri denim kalayan prosés pewarnaan Biru Indigo Cair anu inovatif.Kami nembe ngenalkeun Liquid Indigo Blue anu ramah lingkungan, bentuk cair Indigo Blue vat, anu langkung mangpaat pikeun ngalelep denim ...
    Maca deui
  • Nganjang ka pabrik denim Bangladesh

    Nganjang ka pabrik denim Bangladesh

    Numutkeun statistik, Bangladesh gaduh sakitar 400+ pabrik jahit denim, Bangladesh mangrupikeun basis sumber baju denim di dunya, ékspor baju denim ka 120+ nagara di sakumna dunya.Ékspor jins ka pasar AS sareng EU waé ngaleuwihan AS $ 3.5 milyar sataun: ...
    Maca deui
  • 42nd Dye+Chem Bangladesh International Expo 2023 Sukses Réngsé

    42nd Dye+Chem Bangladesh International Expo 2023 Sukses Réngsé

    Dina Séptémber 13-16 taun ieu, Shijiazhuang Yanhui Dye Co., Ltd milu dina 42nd Dye + Chem Bangladesh International Expo 2023. Kacindekan suksés paméran Bangladesh nandaan milestone sejen pikeun Shijiazhuang Yanhui Dye Co., Ltd.Saatos langkung ti sapuluh taun manajemén ati-ati ...
    Maca deui
  • Ekspo Internasional Dye+Chem Bangladesh ka-42 2023

    Ekspo Internasional Dye+Chem Bangladesh ka-42 2023

    Shijiazhuang Yanhui Dye Co Ltd bakal hadir dina pameran.Pameran ieu nyayogikeun YANHUI DYES kasempetan énggal pikeun ngajalajah, ngadegkeun kontak, sareng nyayogikeun saluran pikeun konsumén poténsial global pikeun nunjukkeun produk sareng jasana.Tim kami ti YANHUI DYES nampilkeun runtuyan pewarna...
    Maca deui
  • Cina Interdye 2023

    Cina Interdye 2023

    SHIJIAZHUANG YANHUI DYEING CO., LTD.Nembe milu CINA INTERDYE 7, anu dilaksanakeun ti 25 Juli nepi ka 7 Juli di Shanghai, anu réngsé kalawan sukses.Shijiazhuang Salt Hui Dyeing Co., Ltd. ngahasilkeun runtuyan dyes, kaasup dyes sulfida, dyes langsung jeung dyes réaktif, fokus dina sulfida ...
    Maca deui
  • Ngadatangan konsumén di Uzbékistan

    Ngadatangan konsumén di Uzbékistan

    Dina kagiatan promosi lokal, perusahaan kami khusus ngahubungi sareng nganjang ka para nasabah di 7 nagara bagian Uzbékistan(Tashkent, Samarkand, Bukhara, Kokand, Fergana, Andijan, Namangan), sareng gaduh komunikasi sareng rundingan sareng kapala perusahaan tékstil. ...
    Maca deui
  • Pameran Uzbékistan 2023 parantos réngsé

    Pameran Uzbékistan 2023 parantos réngsé

    SHIJIAZHUANG YANHUI Dye Co., Ltd. nembe milu dina Pameran Uzbekistan, anu suksés disimpulkeun ti 29 Mei dugi ka 31 Maret. SHIJIAZHUANG YANHUI Dye Co., Ltd.. ngahasilkeun séri pewarna kalebet pewarna walirang, pewarna langsung, pewarna réaktif ...
    Maca deui
  • Pameran Industri Tekstil Internasional Uzbékistan Asia Tengah ka-19

    Pameran Industri Tekstil Internasional Uzbékistan Asia Tengah ka-19

    Shijiazhuang Yanhui Dye Co., Ltd.Ngahormatan ngumumkeun yén urang bakal ilubiung dina Pameran Industri Tekstil Internasional Uzbékistan Asia Tengah ka-19 anu bakal diayakeun di Pusat Konvénsi sareng Pameran Tashkent di Uzbékistan dina kaping 29-31 bulan ieu.Salaku c...
    Maca deui
  • Pameran INDOINTERTEX 2023 parantos réngsé

    Pameran INDOINTERTEX 2023 parantos réngsé

    SHIJIAZHUANG YANHUI Dye Co., Ltd. nembé milu paméran INDOINTERTEX 2023, anu junun dipungkas ti 29 Maret dugi ka 31 Maret. Acara ieu sukses lengkep sareng ditampi ku para peserta.Pameran INDOINTERTEX 2023 mangrupikeun kasempetan anu saé pikeun kompa...
    Maca deui
  • Pameran Vietnam parantos réngsé

    Pameran Vietnam parantos réngsé

    Urang kakara balik ti paméran di Vietnam.Acara ieu mangrupa kasempetan alus teuing pikeun jaringan jeung klien lila-ngadeg sarta ngamekarkeun hubungan poténsial jeung mitra anyar.Tim Shijiazhuang Yanhui Dye Co.Ltd antusias diwanohkeun ngembangkeun parusahaan jeung faktor anyar ...
    Maca deui
  • The SAIGONTEX 2023 di Viet Nam

    The SAIGONTEX 2023 di Viet Nam

    Shijiazhuang Yanhui Dye Co. Ltd. bakal ngahadiran SAIGONTEX 2023 di Viet Nam.Kami bakal sumping ka Ho Chi Minh tanggal 02 April pikeun nganjang sareng komunikasi sareng mitra kami 1st.Pameran ieu nyayogikeun YANHUI DYES kasempetan énggal pikeun ngajalajah, ngadegkeun kontak, sareng nyayogikeun poténsi adat global ...
    Maca deui
  • INDOINTERTEX 2023 di Indonésia

    INDOINTERTEX 2023 di Indonésia

    Shijiazhuang Yanhui Dye Co. Ltd. bakal ngahadiran INDOINTERTEX 2023 di Jakarta.Kami bakal dugi ka Jakarta dina tanggal 26 Maret pikeun nganjang sareng komunikasi sareng mitra kami tanggal 1.Pameran ieu nyayogikeun YANHUI DYES kasempetan énggal pikeun ngajalajah, ngadegkeun kontak, sareng nyayogikeun ...
    Maca deui
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2